zondag 17 maart 2013


Titel trendreport BLOG
Spring is coming!

Dit voorjaar zorgen kleurrijke sieraden voor een vrolijke noot in het straatbeeld! Denk hierbij aan mierzoete en lieflijke kleuren (pastel) en tropische kleuren (fluor/neon en expressieve prints). En het fijne aan dit voorjaar is dat alles mag: van grote gekleurde oorringen en statement kettingen tot fijne armbandjes en alles kan met elkaar gecombineerd worden! 

Dit voorjaar gelden er dus geen regels, behalve deze: alles kan en mag. Lang leve het voorjaar van 2013! (Nu alleen het zonnetje en bijbehorende temperaturen nog!!...)


Afbeelding trend kleur neon

Titel BLOG livly online




www.livly.nl is in the air!

Al van kleins af aan ben ik geïnteresseerd in sieraden en accessoires. Van een fonkelende ketting, kleurrijke armband of van een unieke ring kan ik echt genieten! Dit uitte zich vaak in het spenderen van mijn zakgeld in een van de vele sieradenwinkels in en rondom Leiden, het afstruinen van kraampjes op verschillende markten en het zelf maken van kettingen, armbanden en oorbellen. Met als gevolg: een berg sieraden en accessoires en vele vriendinnetjes die zo af en toe eens wat kwamen lenen.

Omdat het verzamelen en maken van sieraden nog steeds mijn passie is en ik ervan houd om op internet te zoeken naar de leukste trends en items (lees ook: shoppen!) is het idee ontstaan om deze twee passies samen te voegen! 

En na enkele maanden van voorbereiding, van bedenken van een naam, het ontwerpen van een logo, het ‘bouwen’ van een webshop tot het doen van de eerste inkopen (I love it!), is dan nu eindelijk het moment daar en worden mijn dromen werkelijkheid: livly is online!

Ik hoop dat mijn collectie je verrast en uiteraard ben ik nog lang niet klaar met het inkopen van de allerleukste en hipste sieraden dus houd de shop goed in de gaten!


Blijf op de hoogte van al het nieuws door deze blog te volgen, ons te liken op: http://www.facebook.nl/livly.nl of te volgen op twitter: https://twitter.com/LivlyNL