zondag 8 september 2013

Coffee and CELEBRATE

Vandaag een hele korte update! Ik ben namelijk druk bezig met het bekijken van alle nieuwe sieraden collecties. En stiekem krijg ik toch alweer erg veel zin in de donkere dagen....lees: feestjes en etentjes waarbij je weer een goed excuus hebt om die fonkelende ketting of die over-de-top sparkling earrings te dragen, omdat ze zo mooi glinsteren in kaarslicht!
MAAAAAR ik houd ook nog wel een beetje vast aan 'heftig kleurgebruik'... gewoon omdat ik (misschien jij ook?) daar zo vrolijk van word!

Omdat ik de webshop naast mijn kantoor baan run en daardoor soms lange dagen maak ben ik zo nu en dan wel toe aan een lekker bakje koffie! De Nespresso Ciocattion (chocolade smaak) met een schuimlaagje erop is momenteel mijn favoriet!
Ik zei het net al: ik ben dol op kleurtjes! En wie zegt dat je dit alleen in de zomer kunt dragen? In de winter is deze ketting ook heel leuk te combineren met een donker grijs of zwart truitje! Ik heb de ketting vaak om en past bij veel donkere outfits! Klik op de foto om de ketting te bekijken in de webshop.
De facebook-page heeft al meer dan 1000 likes! En ik vind het natuurlijk geweldig om te zien dat er zoveel meiden zijn die ook geïnteresseerd zijn in sieraden. Reageer vooral op de berichtjes en schroom niet om wat te vragen! Om te vieren dat er meer dan 1000 volgers zijn kon je deze week 20% korting krijgen op ALLE sieraden in de webshop... en raad eens?? VANDAAG GEWOON WEER!!! Gebruik de kortingscode CELEBRATE en pak dat voordeel nog even mee!
Ohhhhh, saté! Ik ben er dol op! Maar ik denk dat dit wel voooooooorlopig de laatste BBQ van het jaar was!
Maak er een mooie week van!
Groetjes, Helma XOXO