zondag 6 oktober 2013

Kleurrijke herfst & setjes

Hello October! ... Ja, deze week is oktober weer aangebroken! Dat betekent dat het weer tijd wordt om lekker op de bank te kruipen met een goed boek en een kop warme thee! Maar... helaas betekent het ook dat griepjes en verkoudheden op de loer liggen ;) Pas dus goed op jezelf!

Dat de herfst zijn intrede doet kun je ook zien aan alle mooie kleuren om je heen. Zo beginnen de blaadjes van het bosbessen plantje op mijn balkon alweer mooi rood te kleuren en met dit zonnige weer kun je 's avonds ook nog genieten van mooie zonsondergangen!

Geïnspireerd door al die kleuren....en om jou een beetje te helpen een leuke combinatie aan armbandjes bij elkaar te zoeken... heb ik afgelopen week setjes samengesteld van verschillende armbandjes uit de webshop. De setjes bestaan uit kleurencombinaties in zowel vrolijke als wat rustigere kleuren. Houd de webshop (of social media) in de gaten, want er komen nog meer setjes aan!

Ja, tijd voor herfst.... en alles wat dit met zich meebrengt! Laat je inspireren door de afbeelding hierboven!

Deze week zijn de eerste setjes met armbandjes online gegaan! Speciaal om jou te helpen een leuk setje ' arm candy'  uit te zoeken en nu extra voordelig geprijsd. Sommige setjes bevatten ook armbandjes van het merk Biba en deze zijn uitstekend geschikt om te mixen & matchen met een 'stapel' andere armbandjes. Klik op de afbeelding/deze tekst en je kunt ze bekijken in de webshop. 

WOW! Wat kan een zonsondergang toch mooi zijn! Blauw, rood, roze, geel... prachtig! Soms hoef je maar even naar buiten te kijken voor een beetje inspiratie. 

Dit setje armbanden bevat de armbandjes van Biba. Ik vind de kleuren heel leuk bij elkaar 'matchen' en wordt ook erg vrolijk als ik naar dit kleurrijke setje kijk! Klik op de afbeelding/deze tekst en je kunt het setje bekijken in de webshop. 
Maar..... niet alleen de herfst brengt mooie kleuren met zich mee..... Nee, ook in de wasstraat was het feest... hihi!
En als je een beetje ziek bent kun je gelukkig altijd rekenen op je moeder die een gezond kopje thee voor je klaarmaakt! Je voelt je direct een stuk beter :)

Ladies, have a good week
&
Do more of what makes you happy!
XOXO Helma