zondag 12 mei 2013

Livly's first weekS & more


Livly is alweer bijna 2 maanden online! And a lot has happened since then: nieuwe sieraden ingekocht, eerste bestellingen gehad, homepage opnieuw ontworpen, ideeën opgedaan voor eigen ontwerpen (binnenkort meer hierover....!) en na al die drukke weken mezelf weer even opgeladen tijdens een vakantie in Noorwegen!

Kijk hier mee naar een (korte) Photo Dairy van de afgelopen periode:
Omdat ik helemaal weg ben van het sieradenmerk Biba ben ik dan ook heel erg blij als mijn eerste inkopen van dit merk online staan! Bij de productomschrijving zie je of een sieraad van dit merk is!

Bij opening van de site stonden er nog geen ringen online: nu wel! En omdat ik gek ben op ringen zal het niet lang meer duren voordat er veel meer ringen in de shop staan. Bekijk ze hier: http://www.livly.nl/ringen_15/

Het ontwerp van de homepage is aangepast (neem snel een kijkje op: http://www.livly.nl).  De kolommen aan de linkerkant hebben plaatsgemaakt voor meer ruimte voor blokken met afbeeldingen en de categorieën van sieraden (kettingen, armbanden, oorbellen en ringen) vind je nu ook bovenaan de pagina (makkelijk klikken toch?!).

Wist je dat --> Livly nu ook actief op twitter is?! Neem een kijkje en volg ons op: https://twitter.com/LivlyNL
Op zondag 21 april scheen het zonnetje flink (in ieder geval in Katwijk aan Zee, waar ik woon). Dat vroeg dus om even lekker genieten op het balkon met uiteraard wat zonnige arm candy!

En naast Twitter zijn we nu ook te vinden op Instagram! Check & volg hier: http://instagram.com/livlyjewelry 

Net terug en vol energie van al het moois wat we (mijn vriend en ik) gezien hebben tijdens onze rondreis in Noorwegen. We hebben GENOTEN van de (uiteraard) fjorden, zalm, bevroren meren, kleine schattige dorpjes en de honderden watervallen die ontstaan door het smelten van de sneeuw hoog in de bergen. En uiteraard heeft heel Noorwegen kunnen genieten van mijn sieraden ;) De oorbellen die ik het meest heb gedragen zijn de Fuchsia drops; je kunt ze hier bekijken en bestellen: http://www.livly.nl/oorbellen_13/fuchsia-drops_70
En voor vandaag: HAPPY mothers day!
Geniet van je kinderen als je zelf moeder bent en heb je een moeder: zet haar in het zonnetje!

Do more of what makes you livly!!
XXX Helma