zaterdag 31 augustus 2013

Kleurrijke herfst!


Morgen is het alweer 1 september en dat betekent dat de meteorologische herfst begint! Maar niet getreurd, er staat ons nog een week volop zomer weer te wachten met temperaturen rond de 25 graden!
Maar eerlijk gezegd...  na het zien van alle leuke nieuwe items voor het komende seizoen heb ik al wel weer zin in de herfst/winter!

De afgelopen weken ben ik veel op pad geweest om te bekijken wat de trends zijn en waar ik de leukste jewelry kan kopen voor de shop! 
Ik heb gezien dat we komend seizoen ook veel statement jewelry zien. Van grote kettingen die bestaan uit chains en vlechten met kleurrijke kralen tot sparkling chandelier oorbellen. Naast al dat 'grote geweld' zie je ook veel fijne kettinkjes met een subtiel hangertje, ultra dunne armbandjes en ringetjes. En dat is wel zo leuk als je niet van die grote chunky pieces houdt!

Qua kleurgebruik zien we veel marine blauw, bordeaux rood en 'emerald' groen. MAAAAR: alles kan en mag! Dus mix and match verschillende kleuren en stijlen om te komen tot een stijl die bij jou past! 

See what I've been up to:


Triple Drops Earrings
Navy Blue, Aubergine/Bordeaux rood en emerald green: dé kleuren die je komend seizoen veel gaat tegenkomen. Deze oorbellen staan leuk bij een donkere outfit en hebben een hele fijne sparkle! Klik op de foto om ze te bekijken in de shop.
Super easy: 1 armband met het effect van een heleboel! Instant fashion dus :P 
Oeh, zo lekker! Twee bakken vol met aardbeien; vers van het land! Dat wordt smullen!
Ik heb hier toch wel even aan moeten wennen, maar zou  niet meer zonder willen: de statement ketting! Deze ketting geeft echt net dat beetje extra aan je outfit waardoor je basic look er opeens heel sophisticated uit ziet.
Naast alle 'donkere' kleurtjes kunnen deze vrolijke kleurtjes ook altijd! Ik heb al zin om een avondje met vriendinnen uit te gaan en deze oorbellen te dragen!
Ik woon op loopafstand van het strand en dus heb ik gisteravond nog even heerlijk genoten van het zonnetje op het strand.
Met deze ketting om! :) De ketting stond leuk bij mijn zalmkleurig t-shirt maar  staat ook leuk op een donker blauwe top.
Muchos Nachos por va vor! Met mijn vriendinnetje heb ik heerlijk geborreld en we hebben ons o.a. op deze 'bak nachos' gestort :). 
Houd jij ook van koopjes? Ik wel hoor! Er staan al heel wat items in de SALE! en binnenkort zullen er nog meer worden toegevoegd dus houd de SALE in de gaten!
En tot slot: een fijne week! 

Do more of what makes you feel 'livly'!
XOXO Helma