zondag 20 oktober 2013

Think pink & relax

De afgelopen weken ben ik achter de schermen druk bezig geweest met administratie en leuke dingen bedenken voor de webshop! De komende periode wil ik namelijk een aantal nieuwe acties 'lanceren' en natuurlijk komen er weer veel mooie sieraden online!

Hier een kleine greep uit mijn 'bezigheden'.


Ok, ik ben helemaal weg van carrot cake... oftewel worteltjestaart, maar die benaming doet me een beetje denken aan een oud mopje.... 

Van de week deze heerlijke warme sokken gekocht! Dat wordt straks lekker op de bank kruipen met een kleedje en warme voetjes ;)

DO WHAT YOU LOVE WHAT YOU DO!
Ik vind het heerlijk om met mijn webshop bezig te zijn! Naast het kopen van en jullie blij maken met sieraden vind ik het ook heerlijk om sieraden te maken :) En wat is er nou leuker om met een flinke kop thee hetgeen te doen wat je echt leuk vind?! Ik hoop dat jij dat ook doet!

In het weekend gaan wij vaak even naar Leiden, waar ik vandaan kom, lekker over de markt lopen en soms kan ik dan echt geen 'nee' zeggen tegen een grote, warme stroopwafel :) mmmmm...  

THINK PINK: van een wit naar roze in slechts een paar minuten :) Ik ben volop bezig met het maken van sieraden-displays voor een Ladies Night (eind november) waar ik binnenkort mijn webshop voor het eerst 'live' presenteer... meer informatie volgt binnenkort!

Gister een gezellige babyshower/high-tea gehad voor mijn zwangere vriendinnetje bij Tosti and Tea in Katwijk! Ze was erg verrast en we hebben haar overladen met cadeautjes!

Hoe kan het ook anders: het wordt een meisje! Dus alles heerlijk in het roze! I love it!!
Meiden, er staat weer een nieuwe week voor de deur! Do what you love!

En vergeet niet dat je vandaag nog gebruik kunt maken van de kortingscode: HAPPYWEEKEND.
Hiermee krijg je maar liefs 30% korting op de hele collectie en al geldende aanbiedingen!

Klik op de link om naar de webshop te gaan en te zien wat jij kunt besparen: www.livly.nl.

XOXO Helma (Livly Jewelry)