zondag 15 september 2013

Happy customers-actie, lovely jewelry & relaxing

Wat gaat een week toch weer snel voorbij!! Bekijk de foto's hieronder en krijg een kijkje achter de schermen van Livly!


Ik vind het helemaal niet erg dat de herfst nu echt begonnen is; dan mogen namelijk al die warme en rijke kleuren weer te voorschijn komen :) Klik op de foto om de oorbellen in de webshop te bekijken (ze zijn er ook in het groen en blauw). 
In need of a little happiness? Of word jij ook gewoon helemaal vrolijk van buddha's? Dan staan er een aantal mooie buddha kettingen voor je klaar op www.livly.nl (klik op de afbeelding). En je hebt geluk: ze zijn scherp afgeprijsd! 
I love to surf! ♡ Sinds begin van het jaar heb ik een eigen surfboard en wetsuit dus als het even kan dan loop ik naar zee en duik ik het water in!
Vrijdagavond heerlijk gegeten met de family bij strandtent Het Strand in Katwijk. Dit is (nouja, was) de geitenkaascrème verstopt onder Parmaham met hazelnootjes en bietjes! Erg lekker!
Gister droeg ik deze armband! En dat was lekker makkelijk; het is namelijk 1 armband met het effect van vele! Klik op de foto om hem te bekijken in de shop!
Here's a little sneak peek! Ik ben momenteel bezig met het bedenken en maken van leuke nieuwe sieraden... binnenkort meer!
Vanaf heden starten wij met de 'Happy Customers'- campagne! Heb jij iets gekocht bij www.livly.nl en wil je kans maken op € 50,- shop tegoed om te besteden in de webshop? Mail dan je foto naar: info@livly.nl en houd social media in de gaten voor de bekendmaking van de winnaar! (Dit is een langlopende actie en een aantal keer per jaar, we laten tijdig weten wanneer dat is, maken we een winnaar bekend).