zondag 22 september 2013

Happy customer & Black beauty

Wat kan een week snel gaan! Sinds ik begonnen ben met het wekelijks bloggen realiseer ik me dat pas! Naast mijn kantoorbaan run ik de webshop en ik moet zeggen dat het soms behoorlijk rennen en vliegen is! Maar dat vind ik helemaal niet erg; sterker nog ik vind het heerlijk! En met een beetje plannen en organiseren kom je een heel eind! hihi!

Kijk mee wat er deze week zoal 'gebeurde':

Vorige week zijn we gestart met de 'Happy Customers'-actie. Deze foto kreeg ik gister via Instagram (Livlyjewelry)! Ik vind hem prachtig! Klik op de foto om hem op de website te bewonderen en meer te lezen over deze actie.

AAAAAA wat kan webshoppen toch heerlijk zijn he? Zo werd ik helemaal blij toen de postbode mijn nieuwe schoenen kwam brengen ;) Ze zijn van het merk Sendra en ik heb ze gekocht op www.mooieschoenen.nl!

Sinds onze vakantie in Noorwegen zijn wij helemaal weg van Carrot cake. De Noren staan bekend om hun gezonde eten, maar ze houden er ook zeker van om te snoepen. Om toch nog het idee te krijgen dat je een 'gezonde taart'  eet is daarom de Carrot cake in Noorwegen helemaal hot. Ok, van oorsprong komt de cake niet uit Noorwegen, maar we hebben hem daar 'ontdekt' :)..... en tjah, het is zeker een aanrader (vooral met wat gehakte walnoten er bovenop). Klik op de foto voor een receptje!

Animal prints zijn eigenlijk altijd wel in! Daarom is het maar goed dat we er enkele in de SALE hebben. Klik op de foto om te bekijken welke...

Statement necklace - Chain & Bead

Deze ketting staat sinds gister in de webshop en ik ben er weg van! Op de foto draag ik hem met een eenvoudige 'black dress' (hoewel je alleen de bovenkant ziet, hihi). Maar deze ketting is ook leuk te combineren met een wit shirt & denim blouse. En wellicht met een mooie rode jurk voor de Kerst... maaaaaar, dat is nog wel heel ver weg! Klik op de foto's om de ketting in de webshop te bekijken.

Ik wens jullie een hele goede week! Maak er wat moois van!

XOXO Helma (owner Livly)