zondag 24 maart 2013

Livly's first week


Op zaterdag 16 maart was het zover: time to flip the switch and put Livly up in the air! Met natuurlijk de bijbehorende social media pagina’s! In deze photo-diary geef ik jullie een blik ‘behind the scenes’ in de eerste week van mijn sieraden webshop Livly.



De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt om de webshop in te richten en mijn eerste inkopen gedaan. ‘Going live’ vraagt natuurlijk om ballonen! Check de webshop hier: webshop Livly.


Helemaal blij met de eerste bestelling :) Nogmaals heel veel plezier ermee!!


How sweet?? Een chocomessage van mijn lieve vrienden om me te feliciteren en geluk te wensen met mijn webshop :) Jammie, jammie!


For the love of jewelry!! Nog even nieuwe items ingekocht met een zomers karakter! En dan begint het sorteren, administreren en online krijgen van de sieraden :) I love it!!

En natuurlijk heb ik er voor mezelf ook wat extra aangeschaft!! En die moet ik ook gelijk even proberen. Ohhh, door deze vrolijke kleurtjes krijg je toch al zin in de zomer?!



Omdat ik echt helemaal wegzwijmel bij deze Ibiza oorbellen (ik zie mezelf al zitten op het terras met deze oorbellen) heb ik een winactie op facebook gemaakt waarbij je deze oorbellen kunt winnen. Kijk voor meer informatie op de volgende link: Facebook Livly en vergeet vooral niet om de pagina te ‘liken’ om kans te maken op de oorbellen.
En omdat het buiten nog bizar koud is sluit ik af met een inspirerende quote! 


Enjoy the new week!
XXX Helma